Despre noi

Societatea PROEXROM SRL a luat ființă în anul 2000, având ca domeniu principal de activitate proiectarea și execuția lucrărilor din domeniul geotehnicii și fundațiilor construcțiilor inginerești.

Încă de la înființare, obiectivul nostru de bază a fost și va rămâne acela de a asigura servicii de înaltă calitate în conformitate cu cerințele clientului, cu cerințele legale și reglementările tehnice aplicabile. Suntem convinși că putem prospera și evolua doar prin îndeplinirea dorințelor clienților noștri. Tocmai de aceea utilizăm toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, să prezentăm un produs de cea mai bună calitate.

PROEXROM este o societate dinamică, cu o echipă formată din 15 oameni înalt calificați, cu vastă experiență de proiectare și execuție în domeniul geotehnicii și fundațiilor construcțiilor inginerești. În decursul anilor, membrii echipei au obținut numeroase premii la diferite Conferințe naționale și internaționale, Seminarii, Cercuri științifice regionale și locale de geotehnică și fundații. În peste 12 ani de activitate au fost elaborate peste 300 de studii geotehnice, studii de fezabilitate, proiecte tehnice de executie și expertize tehnice, atât în România, cât și peste hotare – „Analisis de peligros y modeliyacion de lavas torrenciales y peligros hidrogeodinamicos en las cuencas de Alcamazo y Cedrobamba, distrito de Machupicchu, provincia de Urubamba, departamento del Cusco, Peru”, Grudec Ayar, Cusco, Peru.

Printre beneficiarii care au apelat la serviciile PROEXROM se numară Ministerul Transporturilor și Infrastructurii prin Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri din țară, Primării și Consilii Județene, dezvoltatori imobiliari, societăți de transport energie electrică, diferite societăți de stat sau private, persoane fizice. Societatea deține cu titlu de exclusivitate pentru România un număr de 3 tehnologii (toate brevete internationale), agrementate tehnic, ce pot fi aplicate cu rezultate deosebite în prevenirea alunecărilor de teren, stabilizarea versantilor, consolidarea fundațiilor și lucrărilor de susținere, fundarea în condiții dificile de teren:

 • Drenuri Sifon®;
 • Drenuri Electropneumatice®;
 • Ancoraje și Minipiloți tip Chance®.

Avem implementate următoarele certificări ISO:

 • Sistem de management al calității conform SR EN ISO 9001:2008 (Certificat nr. 3466C);
 • Sistem de management de mediu conform 1248M);
 • Sistem de management al sănătății și securității ocupaționale conform SR OHSAS 18001:2008 (Certificat nr. 920SS),

în următoarele domenii de activitate: Activități de arhitectură, inginerie și servicii de consultanță tehnică legate de acestea. Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Construcția de poduri și tuneluri. Construcții hidrotehnice. Lucrări de demolare a construcțiilor. Lucrări de pregătire a terenului. Lucrări de foraj și sondaj pentru construcții. Alte lucrări speciale de construcții.

De asemnea, societatea PROEXROM este atestată tehnic de către Asociația Profesională de Drumuri și Poduri din România pentru activitățile de proiectare lucrări de drumuri și construcții anexe la drumurile publice în cadrul C.N.A.N.D.R. și Consiliilor Județene și Locale.

Parteneri

 • TPGEO, Place des Platanes, 71150, Fountaines, France, www.tpgeo.com
 • SUB – SURFACE TECHNOLOGIES, LTD., PO Box 91, Alnwick NE66 9AQ United Kingdom, www.sstech.co.uk
 • CHANCE Civil Construction, Hubbell Power Systems – Civil Anchor 210 N. Allen Street Centralia, MO 65240 USA, www.abchance.com
 • S.C. GEOTEC PLANT S.R.L. IAȘI – Execuție lucrări geotehnice
 • S.C. CONSTRING S.R.L. Cluj-Napoca – lucrări de foraje și sondaje pentru construcții, minipiloti D max = 300 mm
 • VALROM Industrie, www.valrom.ro
 • Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iași, Facultatea de Construcții și Instalații – Laborator geotehnic de grad II, www.ce.tuiasi.ro